Hello PIXI!

 

CloseUP - curs de fotografie closeup cu telefonul

Pozele postate pe profilul tau iti vor aduce notorietate si clienti, deci ele trebuie sa fie de o calitate superioara. Mai mult de atat, tu nu trebuie sa consumi foarte mult timp si energie cu execuția unei fotografii. Lipsa de timp in aceasta meserie este destul de acută.

Unghiul , lumina, temperatura, modelul, tipul de sprancene, tipologia ochilor sunt doar cateva de lucrurile de care trebuie sa ti cont pentru a obține o fotografie reușită.

Eu iti pot oferi GRATUIT experiența mea intr-un minicurs cu durata de 3h unde iti explic caracteristicile de care tin eu cont atunci cand execut o fotografie closeup.

Mini-Cursul Gratuit De Fotografie Closeup A Ochiului Cu Telefonul are o durata totala de 3h  44 min si o sa contina urmatoarele informatii :

Perioada acces: NELIMITAT

closeup eyes

Programa cursului:

  • Cum sa alegi corect tipologia modelului in fct de pliu, pleoapa, sprancene,testele de temperatura de culoare si testul care demonstrează necesitatea bazei opace
  • Makeup DEMO- logica, tehnica, trucuri
  • Setingul pt poze si  testarea diferitelor tipuri de telefoane
  • Editarea pozelor

DE CE FAC ASTA? De ce ofer lucrurile acestea gratuit? Pentru ca si eu am fost ca tine si știu cat conteaza o mana de ajutor întinsă  fix la momentul potrivit.

Hai! ia-ma de mana si hai sa iti arat cum iti poti face munca vizibilă si apreciata.

Aboneaza-te ca sa primești Gratuit acest MINI-CURS

[activecampaign form=1 css=1]

Ce spun cele care au parcurs cursurile

 

Feedback