Statusul tau
Neinscris
Preț
RON749
Hai sa incepem!

Materialele video fac parte din cursul ce s-a ținut LIVE 

Durata totala curs – 10h30’

Acces 30 zile.


Hei Pixi!

Știu ca cea mai mare provocare la un machior sunt clienții cu pleoape lăsate.

Știu cat de greu iti este sa faci corecție pe astfel de ochi si cunosc si presiunea ce apăsa pe tine din partea clientului.

Majoritatea clienților cu pleoape lăsate au pretenția ca la sfarsitul machiajului aceasta “caracteristica” să “dispară”.

Ei bine, nu suntem magicieni, dar ne putem ajuta de trucuri si de teorie astfel incat aceasta problema sa nu mai fie așa vizibilă.

Ce se va intampla daca tu nu ești capabil sa corectezi pleoapele?

Clienta va pleca cel mai probabil nemultumita si cu siguranță nu te va recomanda, iar tu te vei frustra si mai mult.

Clar, dacă ești la început de meserie lucrul acesta nu trebuie sa se intample, iar tu trebuie sa te asiguri ca livrezi clienților cea mai buna tehnica de corecție.

Cui se adresează?

  • tuturor pasionatilor de make-up
  • machiorilor aflați la început de drum
  • machiorilor profesionisti

Programa Cursului

  • video1 si video 2 (durata totala 4h) conține informații despre scara de gri, estompare, punct de echilibru,axele ascendente si descendente, tipuri de pleoapa si pliu in funcție de zona de echilibru, descendenta pliului, corectia prin tus, prin fard si  gene a ochilor cu pleoapa cazuta
  • video3 (durata 1h35’) – demonstrație – greseli de evitat
  • video4 (durata 3h)- demonstrație
  • video5 (durata 2h)- demonstrație

La sfarsitul cursului vei trage concluzii, vei realiza ca pleoapele lăsate se pot corecta prin 3 tehnici si vei dobandi toata informatia necesara corectiei acestor pleoape căzute prin viziunea mea.

Vei prinde mai mult curaj, deoarece vei înțelege logica din spatele corectiilor iar pleoapele lăsate nu vor mai fi o provocare de neinvins.

Între timp, dacă dorești sa te alături comunității mele de beauty, poti da un JOIN in grupul GRATUIT de facebook Be AMAzing by Lorena Cioboata

Daca dorești sa fi la curent cu ceea ce postez, ma gasesti pe Instagram , Facebook si TikTok