Statusul tau
Neinscris
Preț
3.500,00 RON
Hai sa incepem!

Curs de avansare, conceput sa se muleze pe nevoia fiecărui cursant, pentru îmbunătățirea tehnicii de execuție și completarea lipsurilor de informație.

Vino sa iti imbunătățești stilul de machiaj, află unde greșești si completează-ți informațiile lipsa care te fac sa stagnezi in meserie.

Pro Makeup Meniu – unica metodă de predare din țară care iti pregatește cursul de perfecționare in funcție de nevoile, interesele si lipsurile tale in materie de execuție si informație.
Ești bun, dar parcă poți mai mult… asa-i?

Simți ca ai rămas în urmă atât cu tehnica cât si cu produsele?

Ești depășit de trend-uri, concurenta te-a depășit si ea de mult și ai impresia ca ai rămas pe loc?

Faci același machiaj ca acum câțiva ani, nu ai adus nimic nou în tehnica ta și asta te frustrează?

Acest curs se adresează tuturor pasionaților de makeup care au mai cochetat cu machiajul in trecut si tuturor machiorilor care lucrează in această meserie si doresc sa evolueze.
Se adresează in special machiorilor care doresc sa isi schimbe stilul si să renunțe la vechile obiceiuri proaste si la machiajele învechite.

Se adresează celor care au făcut cateva cursuri la activ dar nu au învățat atât de multe lucruri pe cât își doreau.
… sau pur si simplu este dedicat persoanelor care doresc sa invețe stilul si logica mea de machiaj.

Stiu! Moda se schimbă de la un sezon la altul iar noi trebuie sa investim de fiecare data in produse ca sa ținem pasul cu trendurile.
Dar chiar si asa, produsele nu machiaza singure. Tot vei avea nevoie de informatii suplimentare pentru a le pune caracteristicile in evidenta.
Si apoi ….nu tot ce apare este bun!
Ca si machior trebuie sa investesti ca sa tragi concluzii.

Si sincer… te cam doare-n suflet cand dai bani mulți pe produse care se dovedesc a fi un eșec total.
Nu este mai logic sa iti spună direct cineva in ce se merita sa investesti banii pentru sezonul viitor decat sa testezi tu pe banii tai?
Si eu sunt cursant la randul meu si vreau sa zic ca am peste 100 de cursuri fizice la activ, iar pe cele online nici nu le mai contorizez, si vreau sa zic ca am observat un tipar:
la fiecare curs individual de avansare la care am participat am aflat acelasi lucru: STILUL TRAINERULUI RESPECTIV !

DAR DACĂ VREAU SA MĂ PERFECȚIONEZ ÎN FUNCȚIE DE LIPSURILE PE CARE LE AM… CE FAC?
Ei bine … aici am vazut eu că este un deficit si mai ales o oportuniate!

Astfel am creat cursul de perfecționare MAKEUP MENIU!!!

Ce înseamnă asta?
Cursanții isi pot alege singuri ce anume vor sa invețe la curs!

Practic ei stabilesc “meniul” cursului!!!!

Cursul dureaza 2 zile intre 11:00-18:00 cate 4 demonstrații in total + TEORIE

La partea de DEMONSTRAȚII sunt următoarele variante :
1.machiaje de salon purtabile si aplicabile pe clienți in stilul Lorena Cioboata
2.machiaje pentru Instagram in trend
3.îmbunătățirea stilului actual al cursantului

La partea de informații din TEORIE avem următoarea varianta care se mulează perfect pe nevoia cursantului:
-fiecare cursant trebuie sa isi facă de acasă o listă cu tot ceea ce el nu stăpânește. Aici poate sa fie vorba de tus, conturing, corectii, texturi, ordinea corecta de aplicare a produselor de skin care, greșeli cu care s-a confruntat si nu a gasit rezolvare, tehnici, pensule, produse, etc . Tot ceea ce necesita rezolvare!!!!

Majoritatea cursantilor care vin la cursurile de perfectionare au lipsuri de informatie de la cursurile de baza. Am observat ca majoritatea considera informatii de avansare… acele informatii pe care eu le predau si le incadrez la incepatori.
Astfel, acest curs de tipul MAKEUP MENIU este perfect pentru cei care doresc completarea informatiilor chiar si de nivel incepator.
Nu de multe ori, cursantii imi puneau întrebări legate de reguli de corecție a feței si a nasului. Lucruri pe care eu nu le mai abordam la avansare pentru ca eram ferm convinsă ca le-au învățat la cursul de baza.

Din pacate, eu nu pot sa citesc gândurile nimănui. Astfel ca nu am de unde sa anticipez nevoile cursantilor. Din cate tehnici de machiaj exista si din cate teorii despre orice exista … eu nu am cum sa aleg fix pe fix ce si-ar dori cursantul sa vadă.
Așa că aceasta logica de MAKEU MENIU la avansare mi se pare extraordinară….aplicabilă la cursurile individuale de avansare.

Spre deosebire de tehnica de predare aplicată la incepatori, tehnica de predare la avansare este una de tipul COPY/PASTE.
La avansare, cursantul are un minim de experiență. Așadar tehnica trebuie doar finisata, nu luată de la zero!
Dacă la cursul de baza te învăț care este principul de funcționare al unui “avion” si te învăț sa il “pilotezi” singur …
……. ei bine la cursul de perfecționare eu te învață cum sa stăpânești avionul mai bine, cum sa consumi benzina mai puțină, cum să ajungi mai repede la destinatie, cum sa corectezi greșelile mai avansate, iti arat variante mai ușoare de pilotaj, acrobații … si câte si mai câte!

Dar toate acestea cu o singura condiție: cursantul sa știe deja sa “piloteze”!

Iar partea cea mai rapidă in care tu poti sa iti insusesti aceste informații este prin copiere: eu iti arăt apoi faci si tu!
De aceea cursurile de perfecționare au o durata mult mai mica decat cele de bază!

Cum se desfășoară efectiv cursul
1. faci lista de nevoi si vi cu ea in prima zi de curs pentru a clarifica întrebările
2. înainte sa incepem efectiv cursul trebuie sa imi execuți rapid un machiaj in stilul tău pentru a avea un punct de reper si pentru a-mi da seama cat de mult pot sa te bombardez cu informație
eu sunt atentă la greșeli si iti explic unde poți sa imbunatatesti
3. stabilim un limbaj comun de exprimare astfel incat pe parcursul cursului sa ne înțelegem in expresii
4. efectuam prima demonstartie impreuna. aici lucram pe stilul copy paste (adica eu fac un ochi si tu pe celalalt) pentru ca tehnica se poate explica in cuvinte insa “stilul” se învață prin copiere … adică se “fura”. Acest mod de predare este dedicat exclusiv cursurilor de avansare deoarece cursantul are capacitatea de a intelege mai usor tehnica si o aplica cu o mai mare eficienta. Aceasta metoda de predare nu este recomandata la incepatori pentru ca nu se obtine randament maxim.
incepand cu următoarele demonstrații eu voi încerca cat mai mult sa te las pe tine sa preiei controlul, după instrucțiunile mele, pentru a implementa cat mai bine in memorie informația.
dupa fiecare machiaj facem poze si te invat editare , evident, daca-ti doresti.
5. Următoarele 3 demonstrații vom tine cont de elementele pe care tu nu le stapanesti si încercăm sa le introducem in schema de machiaj.

BONUS pentru cei care isi doresc, pot ramane extra la cursul meu de bază sa vadă cum interactionez cu cursantii incepatori (evident daca am unul in desfășurare atunci) de la 18:00-19:30

Se ofera diploma de participare iar opțional si certificat de la Minister pentru cei care nu il au deja (taxa de examinare este de 200 lei si se plateste in ziua examenului)
2 zile intre 11:00-18:00 (zilele le alegem in fct de disponibilitate)

4 demo+teorie

Înscrieri la 0763.213.303
Se va achita un avans (reprezentând jumătate din suma) iar restul de bani in prima zi de curs.
In caz de neprezentare avansul nu se restituie!

$13800

PRO to Makeup